Portrætfortællinger fra Rigshospitalet

Portrætfortællinger fra Rigshospitalet

Billedkunstneren Suste Bonnén har de sidste to år været opdagelsesrejsende på Rigshospitalet, hvor hun har fotograferet personale, patienter og pårørende. De ubærlige sorger, de store glæder og den hverdag, som udspiller sig på hospitalet, bliver skildret i ord og billeder i denne personlige fotobog.

Pris: 299,00 kr.
Køb
Læs mere

Suste Bonnén, som først og fremmest er kendt for sine portrætter af kendte mennesker, skriver som indledning til sin nye bog: ”De situationer vi gerne vil se os selv i, og de steder vi gerne vil genopleve – dem vi tager billeder af, og dem vi viser frem – de er forbundet med fest, ferie og overskud. Ikke med sygdom. Men sygdom findes. Og de sværeste tilfælde kommer til Rigshospitalet.”

For hver ny etage med Rigshospitalets elevator åbnede der sig en ny verden for hende. Nye læger, nye sygeplejersker, nye specialer og ikke mindst nye patienter og pårørende. Skæbner, lidelser, omsorg og ekspertise.

I Portrætfortællinger fra Rigshospitalet giver Suste Bonnén os et indblik i et forunderligt univers, hvis eksistens vi alt for ofte fortrænger eller kun hører om, når hospitalerne kritiseres i medierne. Bogen er en hyldest til forskningen, medicinen og kirurgien og til de henved 8000 mennesker, der hver eneste dag året rundt møder på arbejde for at være med til at gøre os andre raske.

Bogen udkommer i forbindelse med Rigshospitalets 250-års jubilæum.

Portrætfortællinger fra Rigshospitalet
Suste Bonnén
1. udgave 2007
ISBN: 9788712042181
176 sider, indbundet
Pris: 299,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Forfatter

Suste Bonnén

Suste Bonnén (født 1948) er billedkunstner, forfatter og fotograf. Læs mere