Der er ingen varer

Bøger til GF, SOSU og PAU

Gads Forlag udgiver bøger til grundforløbet, social- og sundhedsuddannelserne samt enkelte bøger til pædagogisk assistent-uddannelsen.
Gads Forlag udgiver Danskbøger til alle niveauer i faget dansk rettet mod SOSU-området. Desuden udgiver Gads Forlag grundbøger i Naturfag rettet mod området. Der udgives således både Naturfag I til social- og sundhedshjælperuddannelsen og Naturfag II rettet mod social- og sundhedsassistentuddannelsen.

Endelig udgiver Gads Forlag i løbet af 2016 følgende tre nye grundforløbsbøger:

  • Grundforløb I – Erhvervsfag
  • Grundforløb II – SOSU
  • Grundforløb II – PAU

Sosu Care

Sosu Care er Gads serie af lærebøger til social- og sundhedsuddannelserne. Serien udkom i 2013, og den henvender sig til grundforløbet, social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter.

Til Gads SOSU-udgivelser er der til hver bog knyttet en onlineudgave og ekstramaterialer.


Når du har købt bogen Rehabilitering og sosu-faglig indsats 1, kan du få adgang til bogens e-læringsmateriale på denne måde:

  1. Først opretter du en profil – hvorefter du bliver sendt direkte tilbage på bogens side
  2. Dernæst indtaster du koden fra bogen side 2 – og får adgang til sosu-care.dk

Har du ikke en profil, kan du oprette en her:

>> Gå til oprettelse af profil

Har du allerede en profil kan du logge dig ind her:
Brugernavn:

Password:

Hvis du allerede har oprettet din profil og indtastet koden fra bogen, så skal du bare logge ind med dit brugernavn (e-mail) og adgangskode ovenfor. Så får du adgang til sosu-care.dk.

Har du problemer med at få adgang? Så send en mail til reception@gad.dk, så ser vi på problemet og vender hurtigst muligt tilbage.

Fra hver onlinebog kan man få læst teksten højt. Se oversigt over lydbøgerne her

Ved køb af en lærebog får man samtidig adgang til en online udgave af bogen, som kan downloades ved brug af en kode. Onlinebøgerne kan læses på elektroniske enheder med internetadgang. Læs mere om onlinebøgerne her

Hvis du mangler en ældre udgave, så henvend dig til forlaget på reception@gad.dk.

 

Læs eller download kataloget

Kig i bogen

Læs brochure om idékataloget

 

Gads Forlag har udgivet kvalitetsbøger siden 1855. Vores udgivelsesprogram omfatter romaner, biografier, historiske værker samt bøger om livsstil og sundhed.  Vi står samtidig bag Danmarks mest citerede opslagsværk, Kraks Blå Bog, og vi udgiver lærebøger til en række uddannelser, bl.a. under forlagsnavnene Gjellerup og Trojka. Forlaget ejes af G.E.C. Gads Fond, der støtter kulturelle og videnskabelige formål.