At studere sygepleje

At studere sygepleje

– find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen

Bogen retter sig specifikt mod sygeplejestuderende især i det første studieår med fokus på overgangen fra elev til studerende.

Pris: 199,00 kr.
Køb
Læs mere

At studere sygepleje – find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen tydeliggør en række af de forventninger og krav, man som sygeplejestuderende stilles overfor i såvel den teoretiske som den kliniske del af uddannelsen, med det formål at give den studerende de bedst mulige forudsætninger for at opnå viden, færdigheder og kompetencer i sygepleje i tæt samspil med studiekammerater, patienter og undervisere.

Den nye udgave er revideret og opdateret i forhold til bekendtgørelsen fra 2016, og der gives et indblik i uddannelsens opbygning, herunder studietekniske elementer som fx ECTS-point, studieplaner og semesterbeskrivelser.

Bogen indeholder en lang række praktiske råd til studie- og eksamensteknik, studiegruppedannelse og hvordan den nye studerende kan forberede sig på rollen som sygeplejerske i klinisk praksis.

Den primære målgruppe er studerende på første studieår, men bogen kan også finde anvendelse hos studerende, som er længere i uddannelsen.

Forfatterne er alle sygeplejersker med mange års erfaring fra teoretisk og klinisk undervisning, vejledning og studievejledning i sygeplejerskeuddannelsen.

Anmeldelser

”En gave til de studerende, som står foran et krævende studie. Den er vejledende, informativ og nyttig. Den kan også bruges af vejledere eller undervisere som inspiration. (…) Jeg vil gerne anbefale bogen til alle de ambitiøse studerende, som gerne vil nå noget særligt med deres studium.” Sygeplejersken, anmeldt af Ole Bjørke, lektor ved Metropol

Om 1. udgave: ”Målet med bogen er lykkedes. Den er logisk, læsevenlig, forståelig og tegner et fint og realistisk billede af, hvordan sygepleje kan studeres. Der er faktabokse og eksempler undervejs, som fremhæver gode pointer. Udfordringerne i sygeplejestudiet, som de skitseres i bogen, er genkendelige og relevante, og bogen kan derfor klart anbefales læst før studiestart.” – Sygeplejersken

At studere sygepleje - – find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen
Redigeret af: Eva Hoffmann & Kitt Vestergaard
2. udgave
Hæftet
ISBN: 9788712055198
208 sider
Pris: 199,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Kig i bogen