Sommer

Sommer

Mors mad

UDKOMMER 30. MAJ

Læs mere

Tag familien i hånden, og gå på jagt i naturen efter spiselige rødder, urter og blomster.

Sommer er en bog om sommerens overflod af spiselige råvarer. Den handler om at finde guld i naturen, i haven og hos grønthandleren, og om hvordan man samler, plukker, tilbereder og spiser det enkle, men helt særligt dejlige. Kogebogsforfatter Camilla Plum løfter sløret for gamle velkendte råvarer, der pludselig opfører sig på nye, ukendte måder, og råvarer, man simpelthen ikke anede kunne spises.

”Selv efter at have lavet mad i mange herrens år er der stadig vidunderlige, enkle glæder, nye råvarer, genopdagede urter, friskfangede fisk, knolde, rødder og ikke mindst blomster, man kan spise med fornøjelse – og det kan få mig op af sofaen og ud i det blå. Jeg har skrevet bogen med mine børn, vi har sanket og samlet, kogt og braset, fisket, spist, dyrket og vasket op hen over hele sommeren, og jeg har sjældent moret mig så godt.”

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Pressemeddelelse
KOMMER




Forside





Forfatterfoto af Camilla Plum

Foto: Anne-Li Engstrøm





 
Sommer - Mors mad
Camilla Plum
1. udgave 2017
Hardback
ISBN: 9788712055488
Ca. 300 sider
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Forfatter

Camilla Plum

Camilla Plum

Camilla Plum, f. 1956, er selvlært kogekone, foredragsholder, kogebogsforfatter og madskribent. Læs mere