Åleevangeliet

Åleevangeliet

Historien om verdens mest gådefulde fisk

Hvor meget kan man vide om en ål? Eller om et menneske?

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Åleevangeliet er en bog om verdens mest gådefulde fisk. I dag er store dele af ålens liv stadig et mysterium. En fisk, som Aristoteles, Sigmund Freud og mange andre forgæves har forsøgt at forstå. I dag er ålen på listen over truede dyr.

Men Åleevangeliet er også en bog om forfatteren og hans far, og om hvordan ålen knyttede dem sammen. En historie om livet og hvordan det skal leves. Og om det, der er den sidste og uundgåelige udfordring i livet: Hvordan man håndterer døden.

”De er underlige, de ål,” sagde far. Og han virkede altid lidt henrykt, når han sagde det. Som om han havde brug for det gådefulde. Som om det udfyldte en slags tomrum i ham. Og jeg lod mig også overbevise. Jeg besluttede mig for, at man finder det, man vil tro på, når man har brug for det. Vi havde brug for ålen. Tilsammen havde vi ikke været de samme uden den.”

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse
Forside
 

Forfatterfoto af Patrik Svensson 
Foto: Emil Malmborg
 


 
Åleevangeliet - Historien om verdens mest gådefulde fisk
Patrik Svensson
1. udgave 2019
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712059219
Antal sider: 268
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Kig i bogen

Forfatter

Patrik Svensson

Patrik Svensson

Patrik Svensson (f. 1972) bor i Malmø og arbejder som kulturjournalist på Sydsvenska Dagbladet. 'Åleevangeliet' er hans debut. Læs mere