Aktiehandel og aktieanalyse

Aktiehandel og aktieanalyse

- få mest muligt ud af dine investeringer

Den længe ventede 2. reviderede udgave

Pris: 349,00 kr.
Køb
Læs mere

Denne 2. reviderede udgave indeholder et helt nyt kapitel om candlestick-formationer foruden et appendiks om Fibonaccis korrektionsniveauer og artiklen Bank til Bankerne, som tilbage i 2007 forudså finanskrisen gennem analyse af tre store danske bankaktier.

Bogen indeholder værktøjer, som øger sandsynligheden for gevinst og minimerer risikoen for tab, når der investeres. Den gennemgår de to vigtigste elementer inden for aktieanalyse: teknisk og fundamental analyse, der begge kan hjælpe de aktiehandlende med at forudsige en akties kursudvikling.

Teknisk og fundamental analyse har gennem tiden opdelt aktieanalytikere i to lejre. Dem, der sværger til den ene analyseform, og dem, der sværger til den anden. I de senere år  er et stigende antal analytikere dog begyndt at kombinere de to analysediscipliner – med succes. I denne bog anser vi ligeledes teknisk og fundamental analyse som to discipliner, der med fordel kan kombineres.

Med teknisk analyse undersøger man en akties historiske kursudvikling i en graf med det formål at identificere informationer, der kan sige noget om aktiens fremtidige færd. Teknisk analyse er ikke en videnskabelig disciplin, men snarere en kunstart, som aktiehandlende kan vælge eller fravælge. 

Fundamental analyse er derimod en analyse af generelle informationer. Det vil sige nyheder, enten i et land, en virksomheds regnskaber eller lignende. Målet med den fundamentale analyse er at vurdere, om en virksomheds aktuelle aktiekurs er reel, undervurderet eller overvurderet.

Bogen er let at gå til og henvender sig til såvel private investorer som studerende og professionelle.

Aktiehandel og aktieanalyse - - få mest muligt ud af dine investeringer
Peter Arendt
2. udgave 2016
Hæftet
ISBN: 9788713050543
174 sider
Pris: 349,00 kr.
Udgiver: Gjellerup