Aldrig mere slankekur

Aldrig mere slankekur

Find din idealvægt og hold den

Er du træt af dr. Atkins, LCHF, pulverkure, suppekure, ketolysekure, fastekure og kalorietælling? Led og ked af, at når vægten endelig går ned – så går den straks op igen? Udmattet af at bruge kræfter og tid på at bekymre dig om ekstra kilo? Så er dette bogen for dig!

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Aldrig mere slankekur afslører læge Søs Wollesen, hvorfor vi typisk tager på igen efter en kur – og hvad der skal til, for at vi ikke gør det.

Bogen falder i tre faser: I første del skal kroppen renses; lugte- og smagssansen skal nulstilles, så vi ikke kommer til at ’kede os’ i munden. I anden del går vi om bord i vægttabet med ugeplaner og anvisninger på, hvordan vi skal sammensætte vores måltider på en overskuelig og nem måde – så måltiderne bliver fyldt med motivation og madglæde.

I bogens tredje del har vi nået vores idealvægt. Nu gælder det om at beholde den – resten af livet. Uden sult og afsavn. Og uden at tænke for meget over det.

Følg en stribe kvinder gennem de tre faser og gør så klar til selv at sige: Aldrig mere slankekur!

Anmeldelser og omtale

"Der er ingen løftede pegefingre, snarere solid viden, spændende forslag, virkeligt gode idéer og en omsorg for de kvinder, der har prøvet det meste udi vægttab og alligevel ikke er lykkedes. Bogen er up to date med den nyeste viden og forskning indenfor området. Derudover er bogen begavet med en kreativitet og fin psykologisk fornemmelse for, hvornår man skubber blidt til sig selv, giver sig selv anerkendelse - og hvornår man smøger ærmerne op og går i gang" – vi-kvinder.dk 

”Ved hjælp af gode argumenter og nyttige informationer bliver jeg bevidst om, hvordan jeg skaber mig et liv uden frustrerende vægtudsving - og dermed uden flere slankekure” – Helse

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Pressemeddelelse 
Forside
Billede af bogen
Forfatterfoto af Søs Wollesen 
Foto: Elona Sjögren

Aldrig mere slankekur - Find din idealvægt og hold den
Søs Wollesen
1. udgave 2015
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712050117
Antal sider: 200 sider
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 18-08-2015

Kig i bogen

Forfatter

Søs Wollesen

Søs Wollesen

Søs Wollesen (f. 1966) er læge, forfatter, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut. Læs mere