Europæiske menneskerettigheder

Europæiske menneskerettigheder

en praktisk indføring

Bogen giver en grundlæggende indføring i de folkeretlige forpligtelser, som Danmark er underlagt gennem Den Europæiske Menneskerettighedskonvention.

Pris: 499,00 kr.
Køb

Læs mere

Europæiske menneskerettigheder giver en grundlæggende indføring i de folkeretlige forpligtelser, som Danmark er underlagt gennem Den Europæiske Menneskerettighedskonvention (EMRK) . Siden 1992 har EMRK været en del af dansk ret, og vi ser flere og flere tilfælde af sager der anlægges ved Menneskeretsdomstolen i Strasbourg. I bogen redegøres for alle disse grundrettigheder (frihedsrettigheder, menneskerettigheder, borgerrettigheder) på en praktisk måde, som enhver kan forstå. Det, der ellers forekom fjernt og teoretisk, bliver her levende og brugbart.

Bogen giver især jura- og samfundsvidenskabsstuderende, men også praktikere indblik i de grundlæggende menneskerettigheder og EMRK's indflydelse og betydning for dansk og europæisk ret.

Anmeldelser
"Sammenfattende kan det slås fast, at Werlauff har skrevet en god indførende bog om menneskerettigheder, præget af overblik, stærk systematik og god emnedækning."
Anmeldelse af 1. udgave af advokat Eigil Lego Andersen i UfR 2006 B, s. 333

Europæiske menneskerettigheder - en praktisk indføring
Erik Werlauff
2. udgave 2010
ISBN: 9788713050147
Antal sider: 244 sider, hæftet
Pris: 499,00 kr.
Udgiver: Gjellerup
Udgivelsesdato: 13-12-2010