Mor, fortæl

Mor, fortæl

Giv dine erindringer videre

Vil du som mor gerne fortælle dine børn om dengang, du var lille? Eller vil du gerne vide mere om din egen mor, mens tid er? Så er dette bogen for dig!

Læs mere

Mor, fortæl er pakket med spørgsmål, som hjælper hukommelsen på gled, så mor kan fortælle om sin familie, barndom, ungdom og voksenliv:

Hvad ville du egentlig være, da du var lille? Hvordan var det at gå i skole dengang? Hvilke minder har du om dine bedsteforældre? Hvem var din første store kærlighed? Ville du gøre noget anderledes i dit liv, hvis du fik chancen for at gøre det om? Foruden de mange spørgsmål er der også gjort plads til at klistre billeder og andre gode minder ind.

Mor, fortæl virker to veje: Udfyld den selv og giv den til dit barn, som vil elske at høre historier fra dengang, du var lille. Eller forær bogen til din egen mor og få svar på alle de spørgsmål, man nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. Dette er femte bog i Gads Forlags bestsellerserie, som omfatter Mormor fortæl nu, Farmor fortæl nu, Morfar fortæl nu og Farfar fortæl nu.

Anmeldelser og omtale

Bogen "Mor, fortæl. Giv dine erindringer videre" er en ny og pudsig udgivelse fra GadsForlag her op til jul, og en oplagt gaveidé. Bogen er en fortsættelse af tidligere fortællebøger til henholdsvis mormor og morfar. Men nu er den her til mor. Lidt som tidligere tiders venindebøger, med alt fra livretter til yndlingsfarver - denne er bare én lang bog med spørgsmål til din mor. Spørgsmål, der i høj grad retter sig mod din mors barndom, opvækst og ungdomsliv, så du får dele af hverdagshistorien med, som du måske ikke kendte. Fortællebogen er endvidere inddelt i kapitler, med alt fra hverdagsliv til fester og traditioner, ferier, job og karriere, kærester og kærlighed - og til sidst: Vigtige erfaringer.
Hvad kan jeg sige? - jeg er gået i gang med at udfylde bogen til mine drenge.
- Jydske Vestkysten

Mor, fortæl - Giv dine erindringer videre
Elma van Vliet
Oversat af: Sarah von Essen
1. udgave 2012
ISBN: 9788712048497
128 sider, illustreret
Pris: 199,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Kig i bogen

Se filmen