Nora eller Brænd Oslo Brænd

Nora eller Brænd Oslo Brænd

UDKOMMER 6. SEPTEMBER

Læs mere

Nora eller Brænd Oslo Brænd er en sort-humoristisk roman om et eviggyldigt emne: jalousi – og vores til tider groteske måde at tackle den på.  En roman, som enhver, der har været forelsket, vil kunne spejle sig i – uanset alder!   

Hvor jaloux har man lov at være? Hvor hyppigt kan man tjekke et fremmed menneskes Instagramprofil? Er Norge Paradis på Jord?   

Svenske Johanna er kæreste med danske Emil. Emil har en ekskæreste, der hedder Nora. Nora er alt det, Johanna ikke er: smuk, fotogen, elsket på de sociale medier – og for at det ikke skal være løgn: norsk! Hvor forbandet perfekt kan man lige blive? 

Da Johanna ved et tilfælde finder ud af, at Emil og Nora skal ses, indleder hun en grundig efterforskning af Nora på Instagram. Efterforskningen forekommer fuldstændig endeløs, og samtidig ædes Johanna op indefra – ikke bare af jalousi, men også af en gennemborede og konstant smerte i livmoderen.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
  Pressemeddelelse
Forside
     
 
  Forfatterfoto af Johanna Frid             
Foto: Jennifer Sameland
 


 
 
Nora eller Brænd Oslo Brænd
Johanna Frid
1. udgave 2019
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712058953
Antal sider: 192
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Kig i bogen

Forfatter

Johanna Frid

Johanna Frid

Johanna Frid (f. 1988) flyttede for kort tid siden tilbage til Stockholm efter fire år i Danmark. Læs mere