Raketdrengen

Raketdrengen

En opløftende historie om fantasiens kraft.

Pris: 99,95 kr.
Køb
Læs mere

Vidste du, at himlen over Mars er rød?

Det ved Kalle – og han ved også en masse andet om rummet.

Men han ved ikke, hvordan det ville være at se en solnedgang på Mars med sine egne øjne. Indtil en dag han tager af sted på et helt usædvanligt eventyr ...

En opløftende historie om fantasiens kraft.

Lektørudtalelse

Raketdrengen

Kort om bogen:
Kalle er vild med rumrejser. Så da mor går i gang med at samle det nye skrivebord og ikke vil forstyrres, bygger Kalle en rumraket og tager på fantasirejse til Mars. Graphic novel til højtlæsning for 6-9-årige og selvlæsning fra 8 år.

Beskrivelse:
Kalle ved en masse om rumrejser og især om Mars. Mor har lige fået et nyt skrivebord, som hun skal samle, så hun har ikke tid til at høre på Kalles snak om rummet. "Gå op på dit værelse og leg", siger hun, og giver Kalle lov til at tage papkasserne, som skrivebordet er kommet i, med sig. Med kasserne bygger Kalle en rumraket. Han provianterer i køkkenet, og så er han klar til at sætte kursen mod Mars. Raketten letter og pludselig opdager Kalle, at katten Felix har sneget sig med om bord. De flyver mod Mars, og på vejen passerer de månen, og ser fodspor og gamle rumfartøjer. Da de endelig når til Mars, viser det sig, at planeten gemmer på uforudsete hemmeligheder, og Kalle får brug for Felix' hjælp til at slippe væk.

Vurdering:
En fin historie for både piger og drenge om fantasirejse i rummet. Bogen har store illustrationer på alle sider, som er gode at gå på opdagelse i. Teksten er skrevet med forskellige skrifttyper og -størrelser.

Andre bøger om samme emne/genre:
Bogen minder om Lea og Artur flyver i raket og And i rummet.

Til bibliotekaren:
Anbefales indkøbt til folkebiblioteker og PLC.

Skrevet af Mette Balle Christensen

Raketdrengen
Katie Jennings
Oversat af: Ursula Maegaard
Illustrator: Joe Lillington
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762733909
Antal sider: 84
Pris: 99,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 14-04-2020

Lignende bøger