Sådan tackler du modgang

Sådan tackler du modgang

Hemmeligheden bag psykisk modstandskraft

Hvordan kan det være, at nogle mennesker står fast i strid modvind, mens andre vælter? Hensigten med Sådan tackler du modgang er, på baggrund af en række eksempler, at berette om den nyttige udrustning, som nogle mennesker er udstyret med samt at undersøge, hvordan denne modstandskraft er opstået, og at inspirere alle dem af os, som af og til savner denne styrke.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

To forretningsmænd går ned med hvert sit firma. Hvordan kan det være, at den ene bobler af nye ideer, mens den anden ganske enkelt giver op? Og hvorfor kan en sårende bemærkning fra en kollega nage den ene i dagevis, mens den anden dårlig nok hører den?

Svaret er resiliens – psykisk modstandskraft. Det hemmelige våben, som gør, at vi ikke falder helt sammen, når vi møder modstand og modgang, men tværtimod rejser os og kæmper videre.

I et samfund, hvor 450.000 danskere er på lykkepiller, og hvor sygemeldingerne på grund af stress og depression ruller ind, har vi mere end nogensinde brug for den – den psykiske modstandskraft. Den gode nyhed er, at vi alle har den! Den skal bare findes frem, gødes og næres, så den kan give os ny styrke.

I Sådan tackler du modgang forklarer videnskabsjournalisten Christina Berndt på en levende og jordnær måde, hvad der gør os modstandsdygtige, og hvordan vi kan finde vores indre styrke frem og bruge den. Et helt kapitel er tilegnet forældre, der gerne vil vide, hvordan de får stærke børn, der hviler i sig selv.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Pressemeddelelse
Forside

Billede af bogen 
Forfatterfoto af Christina Berndt
Foto: Gads Forlag
Sådan tackler du modgang - Hemmeligheden bag psykisk modstandskraft
Redigeret af: Christina Berndt
Oversat af: Anette Petersen
1. udgave 2014
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712050124
Antal sider: 249 sider.
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 24-09-2014

Kig i bogen 

Forfatter

Christina Berndt

Christina Berndt

Christina Berndt er født 1969, biokemiker og videnskabsjournalist, bosat i Tyskland. Læs mere