Skarp på hajer

Skarp på hajer

I denne utrolige smukke illustrerede bog er der masser af fakta om de farlige rovdyr.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Vidste du, at hajer kan opfatte elektrisk strøm fra andre dyr, eller at nogle hajer er dækket af små duske, og at nogle hajer kan gå på land?

I denne utrolige smukke illustrerede bog er der masser af fakta om de farlige rovdyr.

Anmeldelser og omtale

 ”... en klassisk fakta-bog om hajer. Og så alligevel ikke helt; for i stedet for billeder er bogen fyldt med grafiske illustrationer. Det gør bogen interessant og fængslende på en helt anden måde. De flotte illustrationer gør, at bogen nærmest er et stykke design med flotte farver og former (...) Mange børnehavebørn interesserer sig for hajer, og de vil helt sikkert elske at gå på opdagelse i denne flotte og anderledes faktabog.” – Pædagogen

Lektørudtalelse

Skarp på hajer

Kort om bogen:
Smukt illustreret og faktapakket bladrebog om ét af verdens mest ikoniske rovdyr, hajen. Et sikkert hit til dyreglade og videbegærlige drenge og piger. Til højtlæsning fra omkring 6 år eller selvlæsning fra 9 år.

Beskrivelse:
Vidste du, at der lever hajer i næsten alle verdens have? At hajer er nogle af havets allerdygtigste jægere, hvilket der faktisk er mange gode grunde til? Alt dette og meget mere kan du læse om i denne bog. Find ud af hvilken haj der er den hurtigste, den mest dovne eller den bedste til at springe, og sammenlign størrelsen på de forskellige slags hajer. Opdag arter, du måske slet ikke har hørt om før, og læs om hajernes rolle i forskellige kulturers mytologi. Bogen er illustreret af forfatteren selv, i en infografisk stil, med farver, der primært bevæger sig i lyserød, grå, blå og gul. Forrest indholdsfortegnelse og bagerst stikordsregister.

Vurdering:
Et visuelt festfyrværkeri af en børnefagbog, der tillige er sprængfyldt med velformidlet og spændende fakta. De smukke illustrationer har et helt særligt retro-agtigt udtryk, der leder tankerne hen på lærebøger fra 1950'erne. De er tegnet med en venlig streg, med masser af naturtro detaljer. Helhedsindtrykket er yderst indbydende og meget charmerende. Også velegnet til emnearbejde i skolen.

Andre bøger om samme emne/genre:
Den letlæste Hajer henvender sig til helt nye læsere, og i På opdagelse - hajer og Hajernes liv kan du også finde spændende haj-fakta.

Til bibliotekaren: 
Absolut anbefalelsesværdig til børnebiblioteket og PLC - bør indkøbes bredt.

Skrevet af Signe Rugtved Andersen

Skarp på hajer
Owen Davey
Oversat af: Leif Schack-Nielsen
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762733664
Antal sider: 40
Pris: 149,95 kr.
Serie: Skarp på
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 04-09-2020

Lignende bog