Administration af lægemidler

Administration af lægemidler

Sygeplejersker bruger op til 30% af deres tid på at administrere medicin. Hensigten med denne bog er at formidle den viden til sygeplejersker og andet sundhedspersonale, som er nødvendig for at kunne håndtere de forskellige lægemidler rigtigt og ansvarligt.

Pris: 299,00 kr.
Køb
Læs mere

Bogen beskriver den lovgivning, der ligger til grund for administration af lægemidler, og et kapitel beskriver de fejlkilder, der kan være ved håndteringen af lægemidler, og giver mange eksempler herpå.

Den praktiske administration af lægemidler er grundigt beskrevet fra uddeling af tabletter, applicering af topikale lægemidler til forskellige former for injektioner subkutant, intramuskulært og intravenøst.

Bogen er primært skrevet for sygeplejestuderende og sygeplejersker, men den vil også have interesse for andet sundhedspersonale, der har ansvar for administration af lægemidler.

Tegninger af Lars-Ole Nejstgaard.

Bogens forfattere

Jan Olav Notevarp er sygeplejerske og har embedseksamen i Sygeplejevidenskab. Han arbejder som førstelektor ved Høgskolen i Oslo, afdelingen af sygeplejerskeuddannelse.

Solrun Holm, der er sygeplejerske med embedseksamen i sygeplejevidenskab fra universitetet i Tromsø og arbejder som lektor ved Høgskolen i Bodø.

Administration af lægemidler
Jan Olav Notevarp & Solrun Holm
Oversat af: Torben Wamberg
1. udgave 2005
Hæftet
ISBN: 9788712039822
254 sider, illustreret
Pris: 299,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag