At studere sygepleje

At studere sygepleje

find din vej gennem uddannelsen

Bogen retter sig specifikt mod sygeplejestuderende især i det første studieår med fokus på overgangen fra elev til studerende.

Pris: 199,00 kr.
Køb
Læs mere

At studere sygepleje – find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen tydeliggør en række af de forventninger og krav, man som sygeplejestuderende stilles overfor i såvel den teoretiske som den kliniske del af uddannelsen, med det formål at give den studerende de bedst mulige forudsætninger for at opnå viden, færdigheder og kompetencer i sygepleje i tæt samspil med studiekammerater, patienter og undervisere.

Den nye udgave er revideret og opdateret i forhold til bekendtgørelsen fra 2016, og der gives et indblik i uddannelsens opbygning, herunder studietekniske elementer som fx ECTS-point, studieplaner og semesterbeskrivelser.

Bogen indeholder en lang række praktiske råd til studie- og eksamensteknik, studiegruppedannelse og hvordan den nye studerende kan forberede sig på rollen som sygeplejerske i klinisk praksis.

Den primære målgruppe er studerende på første studieår, men bogen kan også finde anvendelse hos studerende, som er længere i uddannelsen.

Forfatterne er alle sygeplejersker med mange års erfaring fra teoretisk og klinisk undervisning, vejledning og studievejledning i sygeplejerskeuddannelsen.

Anmeldelser

”En gave til de studerende, som står foran et krævende studie. Den er vejledende, informativ og nyttig. Den kan også bruges af vejledere eller undervisere som inspiration. (…) Jeg vil gerne anbefale bogen til alle de ambitiøse studerende, som gerne vil nå noget særligt med deres studium.” Sygeplejersken, anmeldt af Ole Bjørke, lektor ved Metropol

"Jeg vil varmt anbefale bogen til studerende som en hjælp til at skabe overblik og få håndgribelige råd til at komme godt igennem uddannelsen. Jeg vil også varmt anbefale bogen til både gamle og nye undervisere samt kliniske vejledere for at få et indblik i, hvad det vil sige at være studerende sidst i 10’erne. Bogen giver et godt og nuanceret indblik i, hvilke forventninger der er til undervisere på tværs af sygeplejerskeuddannelsen i dag". Lektor, ph.d., sygeplejerske Lotte Evron, Institut for Sygepleje, Professionshøjskolen Metropol.

At studere sygepleje - find din vej gennem uddannelsen
Redigeret af: Eva Hoffmann & Kitt Vestergaard
2. udgave
ISBN: 9788712055198
Antal sider: 208 sider
Pris: 199,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 29-06-2017

Kig i bogen