Bedstefar fortæl nu

Bedstefar fortæl nu

Giv dine erindringer videre | NY UDGAVE CA. 1. MAJ

Din helt egen bedstefar-bog.

Læs mere

Alle børn er fulde af spørgsmål til deres bedstefar – og enhver bedstefar er fuld af gode historier. Dette er bogen til både børn og bedstefædre. I denne bog kan bedstefar nemlig besvare alle spørgsmålene og fortælle om sit liv, så barnebarnet aldrig glemmer det.

Hvordan var det egentlig, dengang du var lille? Hvad legede du med? Hvem var din bedste ven? Hvordan så dit værelse ud? Var du glad for skolen? Gik du til noget, når du havde fri? Og hvordan mødte du bedstemor?

Bedstefar fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der masser af blanke linjer og sider, hvor bedstefar kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de seneste 90 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled.

Tanken er, at bedstefar skriver sin historie og bagefter giver bogen til sit barnebarn, som på den måde får sit helt eget bedstefar-album.

Presse

Her kan du finde billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Forside                                                         


Bedstefar fortæl nu - Giv dine erindringer videre | NY UDGAVE CA. 1. MAJ
Elma van Vliet
Oversat af: Sarah von Essen
2. udgave 2019
Hardback
ISBN: 9788712057314
Antal sider: 128
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 10-01-2019