Breve fra historien

Breve fra historien

Ord som ændrede verden

En samling af de største breve i verdenshistorien fra historiens mest kendte skikkelser.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Breve fra historien hylder de allerstørste og mest interessante breve i verdenshistorien – fra de største personligheder i kulturlivet og i politik. Det er brevskrivere som bl.a. Elizabeth I, Ramses den Store, Leonard Cohen, Emmeline Pankhurst, Mandela, Stalin, Michelangelo, og det er alt fra kærlighedsbreve, krigserklæringer, overvejelser om døden til uafhængighedserklæringer. På en farverig og lettilgængelig facon viser Simon Sebag Montefiore – der har udvalgt og kommenteret brevene – hvorfor netop disse tekster er essentiel læsning.  

Brevene er inddelt i emner så forskellige som: kærlighed, familieliv, kreativitet, mod, opdagelser, krig, blod, destruktion, katastrofer, venskab, frihed, nedtur, skæbne, magt og farvel. Montefiore viser i sine kommentarer til brevene, hvordan de kaster nyt lys over vores fortid, beriger de liv, vi lever nu – og oplyser morgendagen.
Anmeldelser og omtale

 ”Breve fra historien repræsenterer et fint udvalg af store personligheders korrespondance, og Montefiores introduktion til hvert enkelt brev er fornem.” – Avisen Danmark

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 

Forside
 


Forfatterfoto af Simon Sebag Montefiore        
Foto: Marcus Leoni/O Globo   

Breve fra historien - Ord som ændrede verden
Simon Sebag Montefiore
Oversat af: Uffe Gardel
1. udgave 2019
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712058557
Antal sider: 296
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 03-10-2019

Kig i bogen

Forfatter

Simon Sebag Montefiore

Simon Sebag Montefiore

Simon Sebag Montefiore, f. 1965, er prisvindende forfatter til historiske og fiktive værker, og hans bøger udgives på 48 sprog. Læs mere