Der er en LØVE på biblioteket!

Der er en LØVE på biblioteket!

Lille Lilly elsker at fortælle løgnehistorier. Men hvad mon der sker, når en af hendes løgne bliver til virkelighed?

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

Den klassiske fortælling om Peter og ulven med et tvist af sort humor.

Lektørudtalelse

Der er en løve på biblioteket!

Kort om bogen:
Lilly ligner den artigste pige i verden, men det er hun ikke! Hun bilder folk ind, at der er en løve på biblioteket, men det passer ikke. Den dag, hvor der virkelig er en løve derinde, tror ingen på hende. Sjov billedbog for børn fra 3-6 år.

Beskrivelse:
Lilly har smilehuller, charmerende fregner og en nuttet opstoppernæse. Hun ligner en sød pige, men det er hun ikke! Hun er en ballademager, der finder på skøre ting. En dag, hvor hun er på biblioteket, råber hun til bibliotekaren, at der er en løve i biblioteket. Alle folk skynder sig ud, og politi, brandvæsen og dyrelæger gennemsøger bygningen, imens Lilly morer sig. Det lykkes hende at gentage fupnummeret flere gange, men den dag, hvor der er en rigtig løve i biblioteket, er der ingen, der tager hende alvorligt. Aurélie Guillerey har illustreret Historien om De Røde Næser og De Røde Ører, men Dave Skinner har ikke tidligere udgivet bøger på dansk.

Vurdering:
Det er "Peter og ulven" i nye klæder med et tvist af sort humor. En grov og overraskende slutning gør bogen ekstra sjov. Der er gang i den på både billedsiden og i teksten, og historien er spændende og skrider hurtigt fremad. Tegningerne er retroagtige på den fede måde, og teksten er god at læse højt med mulighed for at lave stemmer og fagter.

Andre bøger om samme emne/genre:
Historien refererer til Peter og ulven. En anden billedbog, der også refererer til et kendt eventyr, er fx Ulven som røg ud af historien baseret på "Den lille Rødhætte"

Til bibliotekaren: 
Anbefales til små som store biblioteker.

Skrevet af Marianne Agger

Der er en LØVE på biblioteket!
Dave Skinner
Oversat af: Trine Bech
Illustrator: Aurélie Guillerey
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 0-5 år, 6-9 år
ISBN: 9788762733220
Antal sider: 32
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 10-01-2020

Lignende bog