En tur gennem dyreriget

En tur gennem dyreriget

Oplev mange af dyrerigets mysterier på en utrolig rejse rundt på jordkloden.

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Oplev mange af dyrerigets mysterier på en utrolig rejse rundt på jordkloden.

Følg en hvidhovedet havørn, mens den svæver over Rocky Mountains, eller tag med zebraerne på vandring, når de skal krydse en farlig flod på Serengetisletten. Du kan også følge den sky amurleopard – verdens sjældneste kattedyr – når den er på jagt efter føde i Sibiriens iskolde skove.

Kom med rundt i tretten forskellige typer natur.
På den måde får du også tretten historier, som du aldrig glemmer.

Lektørudtalelse

En tur gennem dyreriget

Kort om bogen:
Tag med på en rejse jorden rundt gennem 13 spændende områder i verden, hvor der bor meget forskellige dyrearter. Kan læses højt for børn fra ca. 5 år, selvlæsning fra ca. 8 år.

Beskrivelse:
Besøg et væld af dyr, der bor på tundraen, i bjergene, i junglen, i ørkener, på sletter og i vandet. I bjergene følger vi fx havørnen, der bygger rede med udsigt, og som er en mesterlig jæger i netop sit terræn. Der fortælles om en håndfuld dyrearter i hvert kapitel, og man ser dyrene klippet ind i landskaberne i collager.

Vurdering:
En fin og velfortalt børnebog med flotte collager, der blander fotos af dyrene med grafiske, fotorealistiske og malede landskaber. Forfatteren er biolog, og han præsenterer informative (og nye) tekstbidder, så der er noget for de læsere, der allerede har slugt en masse naturbøger.

Andre bøger om samme emne/genre:
Børnenes dyreleksikon har flere dyr, og er opdelt efter arternes grupperinger, ikke levesteder. Der er bøger dedikeret til mange af de arter, der introduceres her i serien "Dyr - tæt på" af Steven Savage og Michael Leach.

Til bibliotekaren: 
En flot, farverig bog, der vil være et sikkert hit på børnebiblioteket. Anbefales, gerne i flere eksemplarer efter behov.

Skrevet af Morten Brynildsen

En tur gennem dyreriget
Derek Harvey
Oversat af: Leif Schack-Nielsen
Illustrator: Charlotte Pepper
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år, 10-12 år
ISBN: 9788762734944
Antal sider: 96
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 08-09-2020