Erasmus Montanus

Erasmus Montanus

I Erasmus Montanus tager Christian Lollike danskheden, troen, de menneskelige dårskaber og oplysningstiden under kærlig og satirisk behandling.

Pris: 200,00 kr.
Køb
Læs mere

Erasmus Montanus tager Christian Lollike danskheden, troen, de menneskelige dårskaber og oplysningstiden under kærlig og satirisk behandling. På sort-hvid manér roteres sandt og falsk, fakta og følelser. For selvom Erasmus har ret i, at jorden er rund, er det ikke sikkert han får ret, hvis flertallet står fast på, at den er flad som en pandekage. Tag med på en vild rejse ind i Holbergs udkantsdanmark, for nu er en af dansk teaters mest originale, provokerende og absurd grinagtige klassikere endelig tilgængelig i bogform.   

Christian Lollikes radikale nytænkning af Holbergs klassiske stykke Erasmus Montanus blev i 2017 kåret som Årets Forestilling, ligesom David Gehrt og Ida Grarup fik en Reumertpris for Årets Scenedesign. Senest triumferede forestillingen på Den Nationale Scene i Bergen under Festspillene i 2020-21.   

Stykkets betydning og rolle i dansk teater introduceres af Dennis Meyhoff Brink og diskuteres i en efterfølgende dialog mellem Christian Lollike og Dennis Meyhoff Brink.

Bogen udgives som et samarbejde mellem Århus Teater og A Mock Book.

Erasmus Montanus
Ludvig Holberg
1. udgave 2022
Softcover
ISBN: 9788793895447
Antal sider: 140
Pris: 200,00 kr.
Udgivelsesdato: 25-08-2022

Forlag: A Mock Book    
I kommission hos Gads Forlag