Familiens synder

Familiens synder

En Adam Fawley-krimi

UDKOMMER 20. FEBRUAR

Læs mere

Hvis du syntes om tv-serien "Broadchurch" og er vild med krimiserier med stærke karakterer, er Familiens synder lige noget for dig.

Omdrejningspunktet er den stemningsfulde og pittoreske universitetsby Oxford, og i spidsen for efterforskningerne står den underspillede, intelligente kriminalinspektør Adam Fawley, som har sine egne personlige problemer at slås med, samtidig med at han sammen med sit faste team opklarer forbrydelser i den på overfladen så trygge by.

Sharon og Barry holder havefest, og deres otteårige datter Daisy løber omkring klædt ud som tusindfryd. Men sidst på aftenen kan ingen i selskabet finde hende, og forældrene melder hende savnet. Da politiet kigger nærmere på de billeder, der er taget i løbet af festen, kommer de imidlertid i tvivl ... er det med sikkerhed Daisy, der er iført tusindfryd-dragten? Var hun overhovedet til stede til havefesten?

Kriminalinspektør Adam Fawley bliver sat i spidsen for eftersøgningen, som konstant tager nye drejninger, efterhånden som det bliver mere og mere tydeligt, at intet er, som det ser ud til at være i  det tilsyneladende idylliske boligområde ...

Presse

Her kan du finde billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.Forside
 

Forfatterfoto af Cara Hunter      
Foto: Justine Stoddart                                       
 


 
Familiens synder - En Adam Fawley-krimi
Cara Hunter
1. udgave 2020
Softcover m. klapper
ISBN: 9788712059820
Antal sider: 400
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 20-02-2020

Cara Hunter på Krimimessen 2020

Hør forfatteren fortælle om bogen

Kig i bogen

Forfatter

Cara Hunter

Cara Hunter

Cara Hunter har en ph.d. i engelsk litteratur fra Oxford University, men lever i dag af at skrive. Læs mere