Farmor fortæl nu

Farmor fortæl nu

Giv dine erindringer videre

Din helt egen farmor-bog.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Alle børn er fulde af spørgsmål til deres farmor – og enhver farmor er fuld af gode historier. Dette er bogen til både børn og farmødre. I denne bog kan farmor nemlig besvare alle spørgsmålene og fortælle om sit liv, så barnebarnet aldrig glemmer det.

Hvordan var det egentlig, dengang du var lille? Hvad legede du med? Hvem var din bedste veninde? Hvordan så dit værelse ud? Var du glad for skolen? Gik du til noget, når du havde fri? Og hvordan mødte du farfar?

Farmor fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der masser af blanke linjer og sider, hvor farmor kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de seneste 90 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled.

Tanken er, at farmor skriver sin historie og bagefter giver bogen til sit barnebarn, som på den måde får sit helt eget farmor-album.

Presse

Her kan du finde billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Forside                                         


Farmor fortæl nu - Giv dine erindringer videre
Elma van Vliet
Oversat af: Sarah von Essen
2. udgave 2019
Hardback
ISBN: 9788712057307
Antal sider: 128
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 10-01-2019