Genbrugsmode

Genbrugsmode

Røde Kors i samarbejde med Gads Forlag

Stjernedesigneren Soeren Le Schmidt leverer i samarbejde med Røde Kors en lang række inspirerende og originale ideer til at anvende genbrugstøj på nye måder.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Tøjproduktion er en stor belastning for klimaet, og det er en stigende tendens at gå i genbrugstøj. I Genbrugsmode leverer stjernedesigneren Soeren Le Schmidt i samarbejde med Røde Kors en lang række inspirerende og originale ideer til at anvende genbrugstøj på nye måder. I bogen re-designer han tøj fundet i Røde Kors' genbrugsbutikker og klæder Trine Dyrholm, Alex Høgh, Hella Joof, Katrine Greis-Rosenthal og mange andre på.

Modeverdenen er i opbrud. Det enorme forbrug af nyt tøj, som vi har oplevet i de seneste årtier, er ikke bæredygtigt. Ikke alene bliver meget tøj produceret under kummerlige forhold, tøjproduktion er også noget af det, som belaster klimaet allermest. Mange unge mennesker har et ønske om at agere mere bæredygtigt i deres hverdag, og de er nu den kundegruppe der hyppigst besøge en Røde Kors Butik.

Men hvordan giver man det gamle tøj nyt liv, og gør det til sin egen stil? Soeren Le Schmidt giver i denne smukke og billedrige modebog inspiration til, hvordan man bruger genbrugstøjet på nye kreative måder. Han har re-designet tøj fra Røde Kors' genbrugsbutikker, og der er både inspiration til at sy om og bearbejde tøj og tilbehør til helt nye helheder.

Bogens modeller er bl.a. Katrine Greis-Rosenthal, Clara Rosager, Trine Dyrholm, Alex Høgh, Ibi Støving, Hella Joof, Clara Rosager, Anja Camilla Alajdi, Margrethe Vestager og Mads Langer. Desuden har Uffe Buchard, Eva Kruse, Ane Jorlen og Lotte Freddie bidraget til bogen, der også rummer ideer fra forskellige kreative bloggere.

Uanset om du er fast bruger af genbrugsbutikkerne eller kun går derind, hvis du skal finde noget for sjov, vil du kigge på tøjet med helt nye briller, når først du har lært at betragte det som designer Soeren Le Schmidt.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 

Forside
 


Forfatterfoto af Soeren Le Schmidt                                               
Foto: Lasse Bak Mejlvang

Genbrugsmode - Røde Kors i samarbejde med Gads Forlag
Soeren Le Schmidt
1. udgave 2020
Hardcover
ISBN: 9788712062813
Antal sider: 192
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 08-10-2020

Kig i bogen

Forfatter

Soeren Le Schmidt

Soeren Le Schmidt

Soeren Le Schmidt, f. 1988, er uddannet skrædder og har arbejdet i modebranchen, siden han var 19. Læs mere