Giv ikke slip

Giv ikke slip

UDKOMMER 6. JUNI

Læs mere

En mystisk ulykke, en hemmelig klub, et regnskab der skal gøre op.

I 15 år har politimanden Nap Dumas forsøgt at finde svaret på, hvad der i virkeligheden skete med hans tvillingbror, som blev fundet omkommet sammen med sin kæreste på togskinnerne i udkanten af Naps barndomsby. Få dage efter ulykken slog hans livs kærlighed, Maura, op med ham og gik under jorden. Nu, 15 år senere, nærmer Nap sig omsider et gennembrud i efterforskningen. Noget tyder på, at de to sager er forbundet, men sandheden viser sig at være langt mere grum og foruroligende, end han nogensinde havde forestillet sig.

Med sin sædvanlige flair for spænding og indsigt i menneskets psyke dykker Harlan Coben ned i de store hemmeligheder og små løgne, der kan ødelægge et forhold og en familie, ja endda en hel by. Giv ikke slip er inspireret af virkelige hændelser fra Cobens egen opvækst.

Anmeldelser og omtale

Anmelderne om Hjem:

silentgirl.dk

krimihjerte.dk

 ”En af de bøger som bare ikke vil slippe dig, når du først er begyndt.” – sidsesbogreol.dk

 ”Det psykologiske spil tager fusen på dig gang på gang.” – livetidukkehuset.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse
Forside
Forfatterfoto af Harlan Coben 
Foto: Frank Ward
 
Giv ikke slip
Harlan Coben
1. udgave 2018
Softcover m. klapper
ISBN: 9788712056454
306 sider
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Forfatter

Harlan Coben

Harlan Coben

Ikke uden grund kaldes Harlan Coben for ”Thrillerkongen”: Hans bøger er oversat til mere end 40 sprog og solgt i over 70 mio. eksemplarer verden over. Læs mere

Lignende bøger