Heksetid

Heksetid

En tryllebindende historie om hekse og andre magikere

Lad dig tryllebinde af heksenes magiske verden i denne illustrerede guide til heksekunstens historie.

Pris: 279,95 kr.
Køb
Læs mere

Lad dig tryllebinde af heksenes magiske verden i denne illustrerede guide til heksekunstens historie. Lær om alt fra tryllestave til tjenende ånder, og læs om livet og traditionerne hos forskellige magikere fra tidernes morgen frem til det 21. århundrede.

Lige fra de ældste tider er hekse blevet betragtet som mægtige og mystiske, men var hekse gode eller onde? Og gik de alle sammen med spidse hatte?

Lær alt om de forskellige hekse og de myter, legender og dens magi, der knytter sig til dem op gennem historien.

Lektørudtalelse

Heksetid

Kort om bogen:
Faktabog for børn, der gerne vil vide mere om heksekunstens historie. Til selvlæsning fra omkring 10 år og velegnet til emnearbejde i skolen, såvel som til lystlæsning derhjemme.

Beskrivelse:
I denne illustrerede guide fortæller forfatteren om heksenes magiske verden og deres mange traditioner fra tidernes morgen og frem til i dag. Vi møder de første magikere for over 5000 år siden, men op igennem hele menneskehedens historie og over hele verden har der været kloge mænd og koner, der har levet og praktiseret magi på vidt forskellige måder. I bogen møder vi blandt andet japanske hekse, nordiske vølver og moderne wiccaer, ligesom vi bliver præsenteret for forskellige magiske artefakter, får tjekket en række populære myter af og møder et par af de allermest kendte magikere gennem tiden. Bogen har indholdsfortegnelse, såvel som register.

Vurdering:
Indbydende og velfungerende børnefagbog, der er både underholdende og lærerig. Teksten er inddelt i korte og letforståelige bidder, der, i samspil med de flotte og farverige illustrationer, formidler emnet på en rigtig spændende måde.

Andre bøger om samme emne/genre:
Hekse & troldmænd handler også om hekse i forskellige kulturer og i Hekse kan man læse meget mere om middelalderens hekseprocesser. J.K. Rowling har ladet sig inspirere af magiens historie, da hun skrev fortællingerne om Harry Potter. Det fremgår tydeligt, når man tager et kig i Harry Potter, der er en sand skatkiste for magi-fans

Til bibliotekaren: 
Meget fin bog, der bør indkøbes bredt

Skrevet af Signe Rugtved Andersen

Heksetid - En tryllebindende historie om hekse og andre magikere
Matt Ralphs
Oversat af: Klavs Brøndum
Illustrator: Núria Tamarif
1. udgave 2020
Hardback
Aldersgruppe: 6-9 år, 10-12 år
ISBN: 9788762736191
Antal sider: 76
Pris: 279,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 20-10-2020