Historier om vampyrer

Historier om vampyrer

Tre spændende historier, som kan jage en skræk i livet på de fleste.

Pris: 69,95 kr.
Køb
Læs mere

Tre spændende historier, som kan jage en skræk i livet på de fleste. Hvem er den blege, mystiske fremmede, der strejfer rundt om natten? Eller den flotte kavaler til ballet? Og hvorfor er den snakkesalige pige i klassen bange for kors?

Denne serie giver god underholdning og læsetræning til børn, der allerede er godt i gang med læsningen. Hver bog indeholder enten en længere historie, der er inddelt i kapitler, eller flere korte historier. Teksterne er læseteknisk bearbejdede, og bøgerne er gennemillustrerede med flotte tegninger, der understøtter læsningen.

Lektørudtalelse

Historier om vampyrer

Kort om bogen:
Alle gyser ved tanken om vampyrer. De kan jage en skræk i livet på de fleste. I denne bog kan man læse hele tre spændende historier om vampyrer, der får hårene til at rejse sig i nakken. For 9-11-årige.

Beskrivelse:
I den første historie hører vi om Cecilies møde med en vampyr. Hun er til bal og ingen kan danse godt, på nær den blege og mystiske mand, der pludselig byder hende op til dans. I den anden historie hører vi om Clara, der vil være med til at opklare et mord, som hun tror skyldes en vampyr. Clara deltager derfor i jagten på en vampyr. Hun har et kors på, der burde beskytte hende. I den tredje historie hører vi om 14-årige James, der hjælper sin far med at fange vampyrer. James møder Lara, som siger, at hun ikke længere vil være vampyr, men mon det kan passe? Bogen er en del af serien "Flachs - læs selv", og den har en lix på 22.

Vurdering:
En rigtig god bog med spændende fortællinger. Det virker godt med tre korte fortællinger, i stedet for en lang. Der er mange illustrationer, og de støtter fint læsningen hele vejen igennem bogen.

Andre bøger om samme emne/genre:
Der findes flere bøger med historier om vampyrer, fx R.I.P. - vampyrens kød og blod og Marko vil ikke være vampyr.

Til bibliotekaren: 
Store anbefalinger til både læringscentre og folkebiblioteker, der har et bredt udvalg af letlæsningsbøger.

Skrevet af Mette F. F Dyreborg

Historier om vampyrer
Louie Stowell
Oversat af: Birgitte Qvint
Illustrator: Gabo Bernstein
1. udgave 2020
Hardcover m. læsebånd
Aldersgruppe: 6-9 år, 10-12 år
LIX: 22,00
LO: 13,30
ML: 8,70
ISBN: 9788762733190
Antal sider: 64
Pris: 69,95 kr.
Serie: Flachs - Læs selv
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 16-01-2020