Hotellet ved Skyggesøen

Hotellet ved Skyggesøen

UDKOMMER 8. JANUAR

Læs mere

Hotellet ved Skyggesøen er historisk fiktion med et nutidigt spor og en familiesaga tilsat mystik og kærlighed. En roman, der spænder over hundrede år, to kontinenter og to verdenskrige og er inspireret af virkelige hændelser i forfatterens egen familie.

Der er gået 27 år, siden Mayas elskede bedstemor forsvandt sporløst fra sit hjem i Tyskland. Nu er hendes lig dukket op nær et hotel nord for New York – et sted, hun ikke umiddelbart havde nogen forbindelse til. Hvordan havnede hun dér – og hvordan døde hun? Maya sætter sig for at opklare, hvad der er sket. Hun rejser til USA, hvor hun kommer tæt på den magtfulde familie, som ejer hotellet nær findestedet – og særligt tæt kommer hun på et af de mandlige familiemedlemmer. Men inden længe er Maya viklet ind i et spind af løgne og hemmeligheder, som tvinger hende til at vælge, om hun vil sætte sit eget liv – og kærligheden – på spil i jagten på sandheden…

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.  

     
  Pressemeddelelse
KOMMER
Forside
 
  Forfatterfoto af Daniela Tully 

     Hotellet ved Skyggesøen
Daniela Tully
Oversat af: Svend Ranild
1. udgave 2019
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712054320
353 sider
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Forfatter

Daniela Tully

Daniela Tully

Daniela Tully er født i Tyskland og har arbejdet i film- og tv-branchen i mange år. Læs mere