Hunde

Hunde

Lær at forstå din allerbedste ven

Lær at forstå din hund i denne bog, som både er fiktion og fagbog.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Lær at forstå din hund i denne bog, som både er fiktion og fagbog.

Vi følger terrieren Rusty og hans familie og efter en hel dag ved du præcis, hvad der skal til for at blive din hunds bedste ven.

Du lærer en masse om, hvordan hunde opfatter verden, hvor vigtig lugtesansen er for din hund, hvorfor de afsætter duftspor, hvilke af hundens signaler, du skal holde øje med, og hvad de betyder.

Vi følger terrieren Rusty og hans familie, fra Rusty vågner tidligt om morgenen, til han om aftenen lægger sig til at sove i sin kurv. Vi er med, når Rusty om morgenen bliver lukket ud for at tisse, når han snuser sig gennem haven for at finde ud af, hvad der er foregået derude om natten, når Rusty går tur i parken og leger med de andre hunde. Vi hører, hvad Rusty laver, når han er alene hjemme, og hvor glad han bliver, da han er med henne på skolen for at hente børnene i familien, og de alle sammen er samlet derhjemme igen.

Lær at forstå din hund med John Bradshaw, der er biolog med speciale i interaktion mellem dyr og mennesker, med fokus på kæledyr.

Lektørudtalelse, DBC

Hunde : lær at forstå din allerbedste ven

Vurdering:

Bogen er god at læse og lære af i familier der har hund. På en letforståelig måde forklares hundens behov og adfærd, og der er mange tips til hvordan man sørger for at hunden har det godt

Skrevet af Therese Bjerre Ekman

Hunde - Lær at forstå din allerbedste ven
John Bradshaw
Oversat af: Klavs Brøndum
Illustrator: Clare Elsom
1. udgave 2022
Softcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762740341
Antal sider: 120
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 06-09-2022