Hvordan dromedaren fik sin pukkel

Hvordan dromedaren fik sin pukkel

Bogen er skrevet af Rudyard Kipling, der har skrevet mange dyrefabler, der fortæller, hvordan dyrene kom til at se ud som de gør.

Pris: 189,95 kr.
Køb
Læs mere

FLACHS – ALLERFØRSTE LÆSNING er en serie meget lette og korte historier for begynderlæsere. Sproget er præget af korte, enkle sætninger og mange gentagelser, der letter læsningen.

Illustrationerne understøtter og supplerer teksten, og bidrager dermed til forståelsen af historien.

Der afsluttes med små underholdende opgaver, der repeterer nogle af de vigtige ord.

HVORDAN DROMEDAREN FIK SIN PUKKEL er skrevet af Rudyard Kipling, der har skrevet mange dyrefabler, der fortæller, hvordan dyrene kom til at se ud som de gør. Han mest kendte udgivelse er JUNGLEBOGEN.

Lektørudtalelse

Hvordan dromedaren fik sin pukkel

Kort om bogen: 
Engang for meget længe siden havde dromedaren ikke nogen pukkel. Den stod hele dagen og spiste blade fra træerne. Hvordan og hvorfor den fik sin pukkel på ryggen, kan du læse om i denne bog. For 7-8-årige

Beskrivelse:
Engang var verden hel ny, og der skulle bygges og laves meget. Alle dyr arbejdede hårdt, men den sure dromedar Dima gad ikke lave noget. Den ville bare æde. Hver gang de andre dyr bad den om hjælp, sagde Dima bare "Hrmpf!". En dag kom en ånd forbi, som kunne trylle. De andre dyr sagde, at den skulle hjælpe dem med at få Dima til at lave noget, så de kunne hjælpes ad. Ånden fik en rigtig god idé og tryllede en pukkel frem på dromedarens ryg. Hvorfor det var smart, kan du læse om i historien. Bogen er en letlæst genfortælling af Rudyard Kiplings klassiske dyrefabel. Teksten er sat med stor skriftstørrelse, og dele af teksten står i talebobler. På de sidste sider er der opgaver i relation til handlingen og illustrationerne samt løsninger hertil. "Hvordan dromedaren fik sin pukkel" er en del af serien "Flachs - allerførste læsning"

Vurdering: 
Det er en enkel og let genfortælling af en gammel, klassisk dyrefabel, hvor moralen er let at fange og forstå. Illustrationerne er farverige, fulde af humør og samtidig en god støtte til læsningen

Andre bøger om samme emne/genre:
Fra samme serie kan du fx læse Hvordan kænguruen kom til at hoppe eller fra serien "Læs en fabel" fx Haren og uglen

Til bibliotekaren:  

Anbefales til skolernes PLC og folkebibliotekerne

Skrevet af Stine BilleHvordan dromedaren fik sin pukkel
Rudyard Kipling
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
LIX: 8,40
Lettal: 14,00
LO: 2,80
ML: 5,60
ISBN: 9788762730014
Antal sider: 33
Pris: 189,95 kr.
Serie: Flachs - Allerførste læsning
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 11-11-2020