Kræmmerfund og kærlighed

Kræmmerfund og kærlighed

UDKOMMER 11. JUNI

Læs mere

Kræmmerfund og kærlighed er en skøn feel good-roman fortalt i to tidsspor om uventet kærlighed, nye begyndelser – og om kunsten at indrette sig.

Felicia er lige blevet skilt efter mange års ægteskab. Og uden helt at forstå, hvordan det er gået til, er hun også blevet husejer – af en forfalden ejendom med flere lejligheder. Felicia flytter selv ind i en af dem. Omgivet af sine lejere, som konstant banker på med spørgsmål om stoppede afløb og andre problemer, men efterhånden også med kanelboller og hyggesnak.

Saldoen på Felicias bankkonto er tæt på nul, og hun aner ikke, hvor hun skal begynde. Alt ændrer sig dog, da hun møder den attraktive antikhandler Jonathan. Han tilbyder at hjælpe med at indrette hendes lejlighed med smukke gamle møbler. Men hvad hverken han eller Felicia ved er, at et af møblerne fra hans butik har et hemmeligt rum. Det gemmer på en for længst glemt historie om Nanny, der var ung pige i huset hos en fornem svensk familie – og om umulig kærlighed.

Bogen er første bind i Huskvarna-serien fra Sveriges nye feel good-dronning. Hendes bøger vil have appel til læsere af Jojo Moyes og Jenny Colgan.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse                                                                                                   
Forside
 
 
Forfatterfoto af Ewa Klingberg  
Foto: Hans Jonsson 
 


 
Kræmmerfund og kærlighed
Ewa Klingberg
Oversat af: Rikke Toft Kleemann
1. udgave 2020
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712060765
Antal sider: 352
Pris: 249,95 kr.
Serie: Huskvarna
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 11-06-2020

Kig i bogen

Forfatter

Ewa Klingberg

Ewa Klingberg

Ewa Klingberg er blevet udråbt til Sveriges nye feel good-dronning. Læs mere