Min kæle-T-rex

Min kæle-T-rex

En sjov manual til at passe et kæledyr – uanset arten!

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

Det er sjovt at få et nyt kæledyr.

Men det er også hårdt arbejde – især hvis dit kæledyr er en T-rex!

Et kæledyr skal fodres, vaskes og opdrages. Det skal også have motion. Og fik jeg nævnt dets lort?

Lektørudtalelse

Min kæle-T-rex

Kort om bogen:
Karla har lige fået sit første kæledyr. Det er en Tyrannosaurus Rex. Det er en stor opgave at passe et kæledyr. Sjov billedbog for både piger og drenge fra 4 til 6 år.

Beskrivelse:
T-Rex er Karlas første kæledyr, så hun skal lige lære det hele. Først skal Karla have præsenteret T-Rex for mor og far hjemme i den forhistoriske landsby. Karla skal også huske at bade T-Rex, at fodre den og ikke mindst at gøre rent efter det store dyr. Karla skal også have T-Rex med til dyrlægen og så skal den naturligvis lære tricks. Karla tager T-Rex med i parken. Sådan en dinosaur skal have masser af motion. Karla er vist lige ved at opgive sit nye kæledyr, men så bliver T-Rex såret og løber væk.

Vurdering:
Det er hylende morsomt at følge med i bestræbelserne på at holde en T-Rex som kældedyr. Desuden vil blandingen af en forhistorisk landsby og moderne bekvemmeligheder som fx et pizzeria vække barnets latter i bedste Flintstones stil. Denne billedbog kan noget helt særligt på billedsiden. De nærmest grafiske illustrationer supplerer historien og vil helt sikkert anspore børnenes nysgerrighed og egen (billed)læselyst.

Andre bøger om samme emne/genre:
I Dinosaurernes Vidunderlige Verden af John Condon får hovedpersonen også en dinosaur som kæledyr.

Til bibliotekaren:
Her er en af de efterhånden sjældne billedbøger, som eksperimenterer på billedsiden og så handler den tilmed om dinosaurer. Bredt indkøb anbefales.

Skrevet af Maria Sjøblom

Min kæle-T-rex
Fabi Santiago
Oversat af: Trine Bech
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 0-5 år, 6-9 år
ISBN: 9788762733237
Antal sider: 34
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 20-03-2020