Morfar fortæl nu

Morfar fortæl nu

Giv dine erindringer videre

Din helt egen morfar-bog.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Alle børn er fulde af spørgsmål til deres morfar – og enhver morfar er fuld af gode historier. Dette er bogen til både børn og morfædre. I denne bog kan morfar nemlig besvare alle spørgsmålene og fortælle om sit liv, så barnebarnet aldrig glemmer det.

Hvordan var det egentlig, dengang du var lille? Hvad legede du med? Hvem var din bedste ven? Hvordan så dit værelse ud? Var du glad for skolen? Gik du til noget, når du havde fri? Og hvordan mødte du mormor?

Morfar fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der masser af blanke linjer og sider, hvor morfar kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de seneste 90 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled.

Tanken er, at morfar skriver sin historie og bagefter giver bogen til sit barnebarn, som på den måde får sit helt eget morfar-album.

Presse

Her kan du finde billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Forside                                            


Morfar fortæl nu - Giv dine erindringer videre
Elma van Vliet
Oversat af: Sarah von Essen
2. udgave 2019
Hardback
ISBN: 9788712057338
Antal sider: 128
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 10-01-2019