Når violerne blomstrer

Når violerne blomstrer

UDKOMMER 4. JUNI

Læs mere

En roman i to tidsspor om en kvinde, der skal genopfinde sit eget liv – og om en for længst glemt kærlighedshistorie fra 1940’erne.

Engang lå verden for Emily Wilsons fødder. Hun havde skrevet en bestseller og boede i en vidunderlig lejlighed i New York med sin drømmemand.

Ti år senere er lykken vendt. Hendes mand har fundet en anden, hun har ikke skrevet en linje i årevis, og hendes læsere har glemt alt om hende. Derfor takker hun ja, da hendes grandtante inviterer hende til at bo en måned i sit hus på øen Bainbridge Island. Her på den smukke ø har Emily tilbragt sin barndoms somre og oplevet den allerførste forelskelse.

Gemt i en skuffe på sit værelse finder Emily en gammel dagbog, der rummer en for længst glemt kærlighedshistorie fra 1940’erne – og en hemmelighed, der kommer til at vende og op ned på Emilys liv. Samtidig krydser to meget forskellige mænd Emilys vej …

Når violerne blomstrer er en roman, som vil gå lige i hjertet på fans af Kate Morton og Lucinda Riley.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse

Forside
 

Forfatterfoto af Sarah Jio                                          
Foto: Brandon Ebel
 


 
Når violerne blomstrer
Sarah Jio
Oversat af: Ulla Oxvig
1. udgave 2020
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712060222
Antal sider: 376
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 04-06-2020

Kig i bogen

Forfatter

Sarah Jio

Sarah Jio

Sarah Jio har skrevet i alt ti romaner, og hendes bøger udkommer i 27 lande heriblandt Norge, hvor hun er kolossalt populær og har solgt flere end en halv mio. bøger. Læs mere

Lignende bog