Oldemor fortæl nu

Oldemor fortæl nu

Tusindvis af bedstemødre og bedstefædre har allerede delt deres historier med børnebørnene. Nu er det oldemors tur til at fortælle!

Læs mere

Oldemor fortæl nuer pakket med spørgsmål, som hjælper hukommelsen på gled, så hun kan fortælle om familie, barndom, ungdom og voksenliv: Hvad ville du være, da du var lille? Hvordan var det at gå i skole dengang? Og hvordan mødte du egentlig oldefar?

I bogen er der gjort plads til, at oldemor kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de sidste 80 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled. I sidste ende er dette en gave til hele familien – og især oldebarnet, der på denne måde får sit helt eget oldemor-album.

Med denne niende bog er Gads Forlags bestsellerserie komplet – og omfatter nu bøgerne Mor fortæl, Far Fortæl, Mormor fortæl nu, Bedstemor fortæl nu, Farmor fortæl nu, Morfar fortæl nu, Farfar fortæl nu og Bedstefar fortæl nu.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Forside 

Billede af bogen
Oldemor fortæl nu
Elma van Vliet
Oversat af: Sarah von Essen
1. udgave 2015
Hardback
ISBN: 9788712051480
128 sider
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag