Ollie og Augustus

Ollie og Augustus

Ollie og Augustus er næsten altid sammen. Men hvad sker der, når Ollie skal begynde i skole?

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere
Billedbog om en hund og en dreng.
Lektørudtalelse

Ollie og Augustus

Kort om bogen:
Drengen Ollie og hunden Augustus er bedste venner, men vil Augustus blive ensom når Ollie snart skal begynde i skole? Måske kan Ollie finde en ny ven til Augustus? Billedbog for børn i alderen 3-6 år.

Beskrivelse:
Drengen Ollie skal begynde i skole. Han er bekymret for hvordan det skal gå med hans bedste ven, hunden Augustus, når han nu ikke er hjemme og kan lege med ham. Hver dag plejer Ollie og Augustus at lave alt muligt sammen. De cykler, maler, klatrer i træer, klæder sig ud, tager til stranden, ser tv om fredagen og samler pinde. Masser af pinde. At samle pinde er det Augustus allerbedst kan lide. Mon Augustus bliver ensom når Ollie er i skole? Ollie får en idé. Han skriver et opslag for at finde en ven til Augustus. Næste morgen venter mange forskellige hunde på at få en legeaftale. Men vil Augustus blive ven med en af dem? Og hvordan går det på Ollies første skoledag? Illustrationer i farver. Det er første danske udgivelse med den australske forfatter og illustrator.

Vurdering:
En simpel fortælling om en dreng og hans hund. Fuld af varme og venskab. Ikke meget tekst, men præcis nok til at fortælle historien, og sat med store læsevenlige typer. Illustrationerne er dæmpede i farverne med en charmerende skitseagtig streg og fulde af underspillet humor. Velegnet til oplæsning, men også til at barnet selv kan bladre i bogen.

Andre bøger om samme emne/genre:
En anden billedbog om en dreng og hans hund er Nipper og madkassen.

Til bibliotekaren:
Anbefales til børnebiblioteker.

Skrevet af Morten Halskov Jensen

Ollie og Augustus

Oversat af: Trine Bech
Illustrator: Gabriel Evans
1. udgave 2020
Hardback
Aldersgruppe: 0-5 år, 6-9 år
ISBN: 9788762734029
Antal sider: 32
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 14-04-2020