Polly og Pers godnathistorier

Polly og Pers godnathistorier

Fald til ro efter en lang dag med historierne om Polly og Per og deres liv på Æblegården.

Pris: 169,95 kr.
Køb
Læs mere

Fald til ro efter en lang dag med historierne om Polly og Per og deres liv på Æblegården.

Anmeldelser og omtale

”Historierne om Æblegården er hyggelige og korte godnathistorier til de mindste med flotte farverige illustrationer i et godt format (…) en oplagt starterbog til de helt små børn, der skal til at have læst ”rigtige” godnathistorier.” – bogblogger.dk

”Teksten er overkommelig at læse op, og en historie kan hurtig blive til flere. Perfekt når de yngste skal have læst godnathistorier. Per og Pollys godnathistorier kan hurtigt gå hen og blive yndlingsbogen.” –æseløre.dk

Lektørudtalelse

Polly og Pers godnathistorier

Kort om bogen:
Livet er fuld af dejlige oplevelser på Æblegården, hvor børnene Polly og Per bor med deres forældre og dyrene på bondegården. Ti korte historier til højtlæsning for børn fra 3-5 år.

Beskrivelse:
Pigen Polly bor på Æblegården med sin lillebror Per og deres forældre. I ti korte fortællinger følger vi livet på Æblegården og børnenes oplevelser med dyrene. Polly og Per hjælper til med arbejdet på gården. De leder efter killingen, da den bliver væk, og de er med til at fodre fårene om vinteren. De hjælper også far, da han sætter et fugleskræmsel op og er med mor ude at køre i damptog. De prøver også at flyve i luftballon, sove i telt og være med på dyrskue. De er også med, da Toms traktor kører ned i dammen, da stormen vælter et træ og da der går ild i ladebygningen. På hver side skal du finde den lille gule and. Bogens omslag viser et kort over området med Æblegården. Illustrationer i farver og polstret hardback.

Vurdering:
Søde og idylliske fortællinger fra hverdagen på en lille bondegård. Stemningen er hyggelig og sat i et trygt bondegårdsunivers med søde dyr og venlige voksne. Illustrationerne er fulde af farver og bidrager til den hyggelige stemning. Historierne er korte og skrevet i et enkelt sprog, der gør dem velegnet til højtlæsning, fx som godnathistorie.

Andre bøger om samme emne/genre:
Der er flere korte godnathistorier i De allerbedste godnathistorier eller i 365 historier og remser (Udgave med lyserødt omslag) med en historie til hver dag i året.

Til bibliotekaren: 
Anbefales til børnebiblioteker.

Skrevet af Morten Halskov Jensen

Polly og Pers godnathistorier

Oversat af: Julie Rotne
Illustrator: Stephen Cartwright
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 0-5 år
ISBN: 9788762735040
Antal sider: 208
Pris: 169,95 kr.
Serie: Polly og Per
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 24-07-2020

Efter Heather Amerys historier
Genfortalt af Lesley Sims

Lignende bog