Robofobia (2) Ukendt fare

Robofobia (2) Ukendt fare

Næsten alle, som arbejder i Sopphaugen Kommune, bliver fyret. De skal erstattes af teknologi.

Pris: 129,95 kr.
Køb
Læs mere

Næsten alle, som arbejder i Sopphaugen Kommune, bliver fyret. De skal erstattes af teknologi.

En dag kører en mystisk, mørk varebil op foran Rikards hus, og maskerede mænd kidnapper hans far. En desperat jagt går i gang – og snart er Rikard, Tommy og Karen viklet ind i en sag, som er større og farligere, end de kunne forestille sig.

Robofobia er en spændende serie om tre venner og om teknologi, som går amok.
Lektørudtalelse

Ukendt fare

Kort om bogen:
Nyt bind i serien "Robofobia" om drengen Rikard som bliver involveret i en ny sag hvor teknologi tager magten fra mennesker. Fra 10 år.

Beskrivelse:
Det planlagte sommerferiejob, som græsklipper hos kommunen, bliver med kort varsel aflyst, da kommunen beslutter at effektivisere og spare penge. Maskiner og computerprogrammer skal tage over, og der vil ikke længere være brug for så mange medarbejdere. Heldigvis bliver Rikards far ikke fyret, da han er en af nøglepersonerne i kommunens nye tiltag, men så en dag bliver han kidnappet af Specialafdelingen for Robotanliggender. Rikard og vennerne Tommy og Karen bliver involveret i sagen sammen med den nysgerrige journalist Angela. Serien er oprindeligt udkommet i Norge, og dette er 2. bind.

Vurdering:
Der er fart over feltet og spænding fra første side. Korte overskuelige kapitler med fængende overskrifter. En rigtig god serie, og dette bind lever helt op til niveauet fra første bind.

Andre bøger om samme emne/genre:
Doktor Nukleus - dommedagsscenariet er en actionpræget science fiction-historie med nogle angribende robotter, som styres af andre. I serien "Mutanterne", fx Den 4. mutant, efterforsker Nikita og Malte en sag med nogle børnemutanter på deres skole.

Til bibliotekaren: 
Anbefales. Køb i forhold til brug og anskaffelse af første bind i serien.

Skrevet af Dorthe Grønbæk

Robofobia (2) Ukendt fare
Jan Tore Noreng
Oversat af: Klavs Brøndum
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 10-12 år, 13+
ISBN: 9788762731936
Antal sider: 148
Pris: 129,95 kr.
Serie: Robofobia
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 31-01-2020

Lignende bog