Sølvtøj og sød musik

Sølvtøj og sød musik

UDKOMMER 10. MARTS

Læs mere

En hjertevarm feel good-roman om livets uventede drejninger og to stærke kvindeskæbner, der mødes på tværs af århundreder. Hvis du elsker hyggelige læseoplevelser, der giver et smil på læben, og holder af Jojo Moyes’ og Jenny Colgans romaner, så tag godt imod Sveriges nye feel good-dronning, Ewa Klingberg. 

Knap er Jeanettes mand lagt i graven efter en ulykke, før hendes svigermor kommer anstigende og kræver at få lov at flytte ind hos hende. Jeanette indvilliger modvilligt og søger tilflugt på loftet, som trænger til en oprydning. Blandt alle de gamle støvede kasser og møbler gør hun et uventet fund, der giver hende indsigt i en gribende skæbne fra 1800-tallet. 

En tidlig morgen i 1874 stikker den unge, selvstændige bondedatter Mathilda af fra sin familie i Stockmakarbyn. Samme dag skulle hun have været giftet bort til en ældre enkemand fra Rogberga – men skæbnen vil, at Mathilda skal gå sine egne veje. 

Sølvtøj og sød musik er andet fritstående bind i den charmerende Huskvarna-serie. Bøgerne i serien følger forskellige karakterer, der alle holder til på den smålandske Huskvarna-egn, og kan læses uafhængigt af hinanden.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse                                                                                                   
Forside
 
 
Forfatterfoto af Ewa Klingberg                                                                              
Foto: Hans Jonsson             
 


 
Sølvtøj og sød musik
Ewa Klingberg
Oversat af: Rikke Toft Kleemann
1. udgave 2021
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712060536
Antal sider: 366
Pris: 249,95 kr.
Serie: Huskvarna
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 10-03-2021

Kig i bogen

Forfatter

Ewa Klingberg

Ewa Klingberg

Ewa Klingberg er blevet udråbt til Sveriges nye feel good-dronning. Læs mere

Lignende bog