Spot fejlen

Spot fejlen

Masser af sjov hjernegymnastik samt finurlige fakta på hver eneste side.

Pris: 79,95 kr.
Køb
Læs mere

Masser af sjov hjernegymnastik samt finurlige fakta på hver eneste side. Bogen er lige noget for dig, som har skarpe øjne og holder af udfordrende find-fejlen-opgaver. Løsningerne findes bagerst i bogen.

Udpeg den unikke enhjørning, spot de smilende stjernepar, tjek talrige tigerhoveder, og led efter leoparder, som ikke hører til.
Anmeldelser og omtale

 ”Bogen er ligeså sjov for voksne som for børn, når der skal findes fejl og mangler. Det er ren hjernegymnastik på en sjov måde, hvor man bliver helt opslugt. Børnevenlige illustrationer og sværhedsgraden er for enhver.” – enrejseibørnehøjde.dk

Lektørudtalelse

Spot fejlen

Kort om bogen:
De små grå kommer på arbejde i "Spot fejlen", hvilket ikke er helt ligetil. Find eksempelvis det mindste pizzastykke, find fem fejl mellem 143 umiddelbart helt ens kaktusser og led efter de fire græskar, der ikke ligner de andre. Underholdning for børn fra 6 til 9 år.

Beskrivelse:
Efter en helt kort introduktion til opgaverne i bogen er man i gang. Hvert opslag har på venstre side et spørgsmål og et finurligt fakta om den billedserie, der vises på højre side. Løsninger findes bagerst i bogen. Den er indbundet og har format 21x21 cm.

Vurdering:
Opgaverne i bogen er udformet med flotte grafiske billedserier, der med temaer og stil kan minde om de populære emojis. Enkle motiver i klare farver med kendte figurer, som fx smileys, frugter, enhjørninger, kager og katte. Bogen er i et handy format, der gør den nem at have med rundt. Hjernegymnastik og sjov til flere timer for alle, der elsker at træne hjernecellerne og løse opgaver. Sæt din hjerne i gear, gå på opdagelse og se om ikke du kan klare de udfordrende opgaver, uden at skulle se løsningen. Test dig selv, dine venner og familien.

Andre bøger om samme emne/genre:
Få mere hjernegymnastik i Brug hjernen!

Til bibliotekaren: 
Anbefales indkøbt til børnebibliotekets hylder samt PLC'er, hvor man finder bøger med hjernegymnastik.

Skrevet af Helle Laursen

Spot fejlen

Oversat af: Berit Sørensen
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762733688
Antal sider: 60
Pris: 79,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 03-09-2020

Redigeret af Helen Brown og Lauren Farnswoth
Designet af Derrian Bradder