Superbarn

Superbarn

Styrk dit barns syn, selvværd og sanser

Vil du gerne have et barn, der strutter af selvværd? Som er i god kontakt med sin krop og sine sanser, og som er glad og nysgerrig på livet? Selvfølgelig vil du det. Nu kommer bogen, der fortæller, hvordan du opnår alt dette.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Mange små mennesker har problemer med synet, selvværdet, motorikken og indlæringen – men det er aldrig for sent at rette op på det, hvis du ved, hvad du skal kigge efter og får redskaberne til at stimulere på den rigtige måde.

I Superbarn får du masser af inspiration til at stimulere dit barn – uanset om det er tre måneder og skal lære at ligge på maven, tre år og måske lidt af en klodsmajor, eller en syvårig, der bliver træt i hovedet og har svært ved at knække læsekoden.

Forfatterne Maria Beadle og Anni Kirk, som er henholdsvis optometrist og folkeskolelærer, har hjulpet tusindvis af børn med de banebrydende metoder, der beskrives i bogen her. Bogens første del giver anvisninger på god hverdags-stimulering fra 0-12 år. Anden del gennemgår begreber som hjernens modning, syn og samsyn, reflekser og sanser – det hele hænger nemlig sammen. Bliv klogere på dit barns udvikling, og hjælp det godt på vej i verden.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.Pressemeddelelse
 
Forside
Billede af bogen
Forfatterfoto af Anni Kirk og Maria Beadle
Foto: MEW.dk

Superbarn - Styrk dit barns syn, selvværd og sanser
Anni Kirk & Maria Beadle
1. udgave 2015
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712050384
Antal sider: 207
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 22-09-2015

Kig i bogen

Forfattere

Anni Kirk

Anni Kirk

Anni Kirk er folkeskolelærer med speciale i adfærd, kontakt og trivsel. Læs mere

Maria Beadle

Maria Beadle

Maria Beadle er optometrist, samsynstræner og foredragsholder. Læs mere