The Island of Als

The Island of Als

Bogen til Als' gæster.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Als er en del af Danmark, som historisk og kulturelt har haft sin helt egen udvikling. Beboerne opfatter sig selv som ’alsinger’, og øen er qua sin historie forskellig fra det øvrige Danmark.

The Island of Als er skrevet til øens gæster. Den præsenterer øens landskaber, den rige historie og det kulturelle liv, og den fortæller om de mange virksomheder, som har hovedsæde her; virksomheder, der bygger et globalt udsyn på lokale rødder.

Øens placering tæt på den tyske grænse betyder, at der er stor europæisk tilknytning, og at storbyer som Hamborg og Berlin på mange måder er lige så tæt på som København. Alligevel er der ingen tvivl om det nære forhold til Danmark og øens helt centrale rolle i dansk historie.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Forside 
The Island of Als
Inge Adriansen
1. udgave 2017
Hardback
ISBN: 9788793229921
247 sider
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Historika

Forfatter

Inge Adriansen

Kulturhistoriker Inge Adriansen, 1944-2017, var bosiddende på Als med speciale i Sønderjyllands historie. 1969-2014 var hun ansat på Museet på Sønderborg Slot, fra 1988 som museumsinspektør. Læs mere