Vi tager bussen

Vi tager bussen

Spænd sikkerhedsselen, og lad os komme af sted!

Pris: 269,00 kr.
Køb
Læs mere

En fræk abe i en flyvemaskine? Nej, vel? Og hvad med en lama, som kører traktor? Eller en hel flok forskellige dyr, som skal med bussen? Denne skøre bog er fuld af sjove dyr på farten – og du skal med.

Spænd sikkerhedsselen, og lad os komme af sted!

Lektørudtalelse

Vi tager bussen

Kort om bogen:
Sjov og farverig billedbog om en masse skøre dyr, der kører med bus, cykel, traktor og meget mere. Oplagt til højtlæsning for de 3-6-årige.

Beskrivelse:
Alle mulige forskellige dyr i alle mulige forskellige transportmidler. De tager bussen, flyver med fly, kører lastbiler, tager toget, kører gravemaskiner, biler og cykler. De sejler også, og kører med udrykningskørertøjer og traktor og flyver ud i rummet. De bruger al slags transport. Billederne er fulde af detaljer, og dyrene stiller spørgsmål, der lægger op til dialog med barnet, samt små opgaver med bestemte ting, der skal findes. Illustreret af Katie Abey.

Vurdering:
En virkelig sjov bog med mange skøre detaljer og nuttede dyr med store øjne. Richard Scarry har ikke levet forgæves. Illustrationerne er i klare farver, fulde af humor og meget børnevenlige.

Andre bøger om samme emne/genre:
Bogen minder om Richard Scarry's Ole Orm, masser af hjul. En anden bog om transport kunne være 1001 ting at finde – køretøjer.

Til bibliotekaren: 
Anbefales til børnebiblioteker.

Skrevet af Julie Arndrup

Vi tager bussen
Katie Abey
Oversat af: Berit Sørensen
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 0-5 år
ISBN: 9788762733862
Antal sider: 26
Pris: 269,00 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 15-01-2020