Vippen

Vippen

Lillen har været i svømmehallen med sin skole. Da hun kommer hjem, kommer hun til at lyve over for sin mor og bror, om at hun har sprunget fra tremetervippen.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

Lillen har været i svømmehallen med sin skole. Da hun kommer hjem, kommer hun til at lyve over for sin mor og bror, om at hun har sprunget fra tremetervippen. De tre aftaler at tage i svømmehallen nogle dage senere, så Lillen kan vise dem det.

Men hvad hvis hun ikke tør springe? Og skal hun gøre det, selv om hun slet ikke har lyst, bare for at slippe ud af løgnehistorien?

Denne skønne billedbog indeholder bl.a. temaer som mod, usikkerhed, løgn og bekymring. På fineste vis skildres det både lokkende og skræmmende ved svømmehallens vippe - og om det dilemma, der opstår, når man gør noget, man ikke har lyst til. For er det dét værd?

Anmeldelser og omtale

"Vippen er en meget fin og rørende historie om at mærke efter og lære ens grænser at kende. (...) Vippen har en enkel handling, men under overfladen rummer den nogle rørende og interessante nuancer omkring børns følelser." – litteratursiden.dk

Lektørudtalelse, DBC

Vippen

Vurdering:
Relaterbar og troværdig historie om hvilke følelser, der fylder når man lyver eller gør ting man ikke er klar til, men også hvordan det føles når man finder modet til at sige sandheden. Illustrationerne underbygger fint historien og giver et godt indblik i, hvordan Lillen har det. Bogen kan understøtte de gode snakke om at sige sandheden og om ikke at føle sig presset til at gøre ting, blot fordi andre gør det

Skrevet af Line Dalbro Schaumann

Vippen
Fideli Sundqvist
Oversat af: Trine Bech
1. udgave 2021
Hardcover
Aldersgruppe: 0-5 år
ISBN: 9788762737891
Antal sider: 32
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 02-06-2021