Vis bare arme!

Vis bare arme!

Spis dellerne væk

Kender du bestsellerne "Spis maven flad" og "Kvindekuren"? Nu er teamet bag opskrifterne klar med årets slankebog!

Pris: 249,00 kr.
Køb
Læs mere

Bingovinger, mormorarme, vinkedeller … kært barn har mange navne. Men lige i dette tilfælde vil alle kvinder hellere end gerne vinke farvel til det ”kære barn”: Det slaskende fedt, der lever sit eget liv på armene og afholder en fra at trække i en ærmeløs bluse eller en sommerkjole med stropper. For de bare arme vil man da helst ikke vise frem!

I Vis bare arme! går kosteksperterne Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell bogstaveligt talt i flæsket på vinkedellerne. De har fundet det perfekte miks af mad, der mætter, og øvelser, der virker. Resultat: Fedtet smelter væk i en fart – og bliver væk for altid!  

Bogen byder på 100 superlækre opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad, som fører en mæt og godt tilpas gennem de første 10 uger. Mens den gode mad gør sin virkning, er det tid til at lade de smukke, tonede arme træde frem. Scan QR-koderne i bogen og se, hvordan du udfører de enkle og effektive øvelser. Det er heldigvis ikke så besværligt, som det lyder. Vi taler om enkle, effektive øvelser, som giver energi og forbrænder fedt. Og som man kan lave når som helst, hvor som helst. 

Og skulle man tænke, at det lyder for godt til at være sandt, kan man jo bare kigge på før og efter-billederne af den stribe kvinder, som har gennemført kuren. For de vil gerne vise deres arme frem!

Vis bare arme! - Spis dellerne væk
Alice Apel Hartvig & Majbritt L. Engell
1. udgave 2013
ISBN: 9788712048947
Antal sider: 191 sider
Pris: 249,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 03-06-2013

Kig i bogen

Cookies er nødvendige for at kunne vise PDF'en. Accepter marketing-cookies for at se videon.

Forfattere

Alice Apel Hartvig

Alice Apel Hartvig er Aut. Klinisk Diætist og medindehaver af Hartvig & Engell og Netslank.dk. Læs mere

Majbritt L. Engell

Majbritt L. Engell er professionsbachelor i Ernæring og sundhed samt Master i Fitness og træning. Medindehaver af Hartvig & Engell og Netslank.dk. Læs mere