Den fede faste

Den fede faste

Din smutvej til sundhed

Med denne bog kan du lade din krop op på ny med vegetarisk kost og enkelte fastedage. Resultatet er strålende hud og øjne, ny energi og måske slipper du endda af med et par helbredsskavanker.

Pris: 249,95 kr.
Køb

Læs mere

Vågner du om morgenen og føler dig dødtræt? Slæber du rundt på lidt for mange kilo? Har du ondt i ryggen? Ømme, stive led? Hovedpine? Oppustet mave? Så vil du – og din overarbejdede krop – have stor fornøjelse af Den fede faste!

Den fede faste er en kur, hvor du kan forvente et sundhedsboost af din generelle tilstand! Med udgangspunkt i bogen sender du din krop på ferie i 3, 7, 14 eller 24 dage. Du spiser alt, hvad du kan, fra en velsmagende, vita­minrig vegetar-buffet. Opskrifterne til den letfordøjelige mad finder du bag i bogen. Når du har tygget af munden, går du på grønsagssaft, vand og urtete i en, to eller fire dage. Din krop vil sige ”tak for turen” ved at rense din hud, lever, nyrer, lunger og tarmsystem. Resultat: Du føler dig let og fyldt med energi. Din hud og dine øjne stråler, dine skavan­ker svinder bort, og du har sikkert også tabt nogle kilo. Nu kan du nyde livet indtil næste år, hvor du måske vil af sted igen. Og så er bogens opskrifter både enkle og nemme at gå til – du behøver ikke at fare rundt i 10 forskellige specialbutikker for at indfange ingredienserne!

Din guide er indehaver af Kropsinstituttet, Martin Bonde Mo­gensen, der selv har taget turen mange gange. På en op­muntrende og overskuelig måde deler han alle sine tips og tricks til din første – men garanteret ikke sidste – fede faste. God tur!

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Pressemeddelelse
Forside

Billede af bogen
Forfatterfoto af Martin Bonde Mogensen 

Foto: Annemarrie Lennings
   
Forfatterfoto af Jakob Rubin 

Foto:  Andreas Wiking

Den fede faste - Din smutvej til sundhed
Jakob Rubin & Martin Bonde Mogensen
1. udgave 2014
Hæftet
ISBN: 9788712049753
168 sider
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag


Afspil film

Kig i bogen

Forfattere

Jakob Rubin

Jakob Rubin

Jakob Rubin (f. 1962) er journalist. Læs mere

Martin Bonde Mogensen

Martin Bonde Mogensen

Martin Bonde (f. 1974) er uddannet Body-SDS-terapeut, kostvejleder, foredragsholder og indehaver af Kropsinstituttet. Læs mere

Lignende bøger