Holdt for nar

Holdt for nar

UDKOMMER 1. JUNI

Læs mere
Maya Stern er tidligere elitepilot i det amerikanske luftvåben og lykkeligt gift med den charmerende, velhavende Joe. Men pludselig begynder ulykkerne at hagle ned over hende. Oveni tabet af sin søster og en skandaleombrust fyring fra forsvaret bliver Joe myrdet for øjnene af hende i Central Park. Få dage efter begravelsen viser optagelser fra Mayas nannycam dog et rystende billede. På filmen leger Mayas to-årige datter - med Joe. Hvad foregår der? Er Joe stadig i live, eller er Maya ved at blive vanvittig? Og hvem er føreren af den bil, der bliver ved med at følge efter hende?

På sin jagt efter sandheden begynder Maya at afdække gamle hemmeligheder, som får hende til at tvivle på alt det, hun troede, hun vidste. Og pludselig er det for sent at bakke ud.
Anmeldelser og omtale

Anmelderne om Den fremmede:

  ”... får hjertet op i halsen og siderne til at flyve.” - Femina

  ”Fremragende... effektiv og velfortalt.” - Ekstra Bladet

”Jeg slugte bogen i løbet af få timer...” - Krimisiden.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.  

Pressemeddelelse

Forside
  
Forfatterfoto af Harlan Coben 
Foto: Frank Ward 
 
 
 
Holdt for nar
Harlan Coben
Oversat af: Poul Bratbjerg Hansen
1. udgave 2017
Softcover m. klapper
ISBN: 9788712053460
Ca. 310 sider
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Kig i bogen

Forfatter

Harlan Coben

Harlan Coben

Harlan Coben (f. 1962) har skrevet en lang række krimier, hvoraf de fleste har ligget øverst på bestsellerlisterne, både i hjemlandet USA og mange andre lande. Læs mere

Lignende bøger