Alt er relativt

Alt er relativt

Eller er det nu også det?

"Denne bog indeholder (næsten) alt, hvad vi bør vide om naturvidenskab - og måske også lidt, vi ikke bør vide. Fem stjerner: "Det er præcis denne pointe om, at viden er sjovt og spændende, som det lykkes så fint at få viderebragt til læseren." - Jyllands-Posten

-Jyllands-Posten
Pris: 299,00 kr.
Køb
Læs mere
Denne bog indeholder (næsten) alt, hvad vi bør vide om naturvidenskab - og måske også lidt, vi ikke bør vide. Biologen Jørn Madsen og fysikeren Anders Smith kaster et velinformeret, undertiden skeptisk, men altid underholdende blik på den moderne naturvidenskabs mange emneområder, fra Universets fødsel til gåden om menneskets bevidsthed.
 
Få bl.a. svar på, hvorfor evolutionsteorien kun er en teori, og hvad der sker, når partikelfysikere læser for meget Anders And.
 
Bogen er krydret med citater fra store videnskabsmænd som Indiana Jones og Stanley Kubrick og er illustreret med vellignende håndtegninger af bl.a. formationssvømmende ænder, gale videnskabsmænd og Darwins tamme finke.
 
Forfatterne har en fortid som fagredaktører ved Danmarks Nationalleksikon. De har beskæftiget sig med naturvidenskab både som aktive forskere og som formidlere af dens resultater i mange forskellige sammenhænge.
 
 
Anmeldelser

"Jørn Madsen og Anders Smiths bog ALT ER RELATIVT skal ikke kun roses, fordi den levende fortæller om alt det fornuftige, vi ved om verden, men også fordi den beretter om alt det sludder, vi undertiden bildes ind. Myter, der undergraver det, vi faktisk ved (...) Det er præcis denne pointe om, at viden er sjovt og spændende, som det lykkes så fint at få viderebragt til læseren." - Jyllands-Posten

Alt er relativt - Eller er det nu også det?
Anders Smith & Jørn Madsen
1. udgave 2008
ISBN: 9788712042976
391 sider, ill., indbundet
Pris: 299,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Forfattere

Anders Smith

(f. 1968) er ph.d. i fysik. Læs mere

Jørn Madsen

(f. 1962) er biolog. Læs mere