Uovervindelig sommer

Uovervindelig sommer

UDKOMMER 2. MAJ

Læs mere

Eva, Benedict og søskendeparret Sylvie og Lucien er uadskillelige venner, men da de bliver færdige på universitetet i 1998, skilles deres veje.

Eva har i årevis været håbløst forelsket i playboyen Lucien. Nu er hun ivrig efter at komme videre og samtidig lægge sin socialistiske opvækst bag sig ved hjælp af en karriere i bankverdenen. Benedict, som længe har været forelsket i Eva, kaster sig over en Ph.d., mens Sylvie og Lucien fører en mere bohemeagtig tilværelse.

Men efterhånden som de alle fire lægger de sorgløse 20’ere bag sig, må de hver især erkende, at ikke alle deres drømme er blevet til virkelighed. Hver især opdager de, at de længes efter både deres ungdom og hinanden. Knuste hjerter og kuldsejlede karrierer fører firkløveret sammen igen på en måde, som ingen af dem nogensinde ville have forventet.

Uovervindelig sommer er en atmosfærefyldt roman om at komme videre i kølvandet på de skuffelser, livet kan byde på, og en stærk påmindelse om, hvor stor betydning kærlighed og venskab har i en verden, der er i stadig forandring.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.  

Pressemeddelelse
KOMMER
Forside
  

Forfatterfoto af Alice Adams
 
 
Uovervindelig sommer
Alice Adams
Oversat af: Lærke Pade
1. udgave 2017
Hardcover m. halvbind
ISBN: 9788712052746
Ca. 300 sider
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Forfatter

Alice Adams

Alice Adams

Alice Adams (f. 1975) voksede op i London i en vegetarfamilie uden fjernsyn, hvorfor hun allerede fra barnsben søgte tilflugt i bøgernes verden. Læs mere