Talent for mord

Talent for mord

UDKOMMER 8. AUGUST

Læs mere

Hun levede af at skrive om mord. Nu må hun selv slå ihjel.

I vinteren 1926 forsvandt virkelighedens Agatha Christie pludselig i ti dage. Hun talte aldrig om, hvor hun var, og som resultat er hendes forsvinden forblevet et af de store mysterier i moderne tid. I denne superbt researchede detektivroman sammenflettes virkelige hændelser og sort opspind i en klassisk, britisk mordgåde: Hvad skete der egentlig i løbet af de dage? 

I 1920’ernes London er Archie og Agatha Christie ikke et hvilket som helst nyrigt middelklassepar. Som forfatter til seks populære detektivromaner har Agatha allerede etableret sig som én af Englands skarpeste krimihjerner, og overskuddet fra hendes bøger har sikret dem en forgyldt tilværelse i det celebre London. Men bag facaden lurer pengeproblemer, fortvivlelse og utroskab. Da en mystisk fremmed pludselig dukker op og truer Agatha med at ødelægge familiens gode ry, bliver hun tvunget til at bruge sit talent i en virkelig forbrydelse: hun må planlægge mordet på en uskyldig kvinde. 

Med Talent for mord fremmaner Wilson den verden af butlere og stuepiger, trofaste og uduelige betjente, excentriske overklasseløg og five o-clock tea, som vi kender og elsker fra Christies egne krimier, og med sin kombination af vid og djævelske plot-tvists vil bogen med garanti begejstre alle anglofile krimilæsere. 

Gads Forlag udgiver bogen samtidig med den britiske udgave.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.  

Pressemeddelse
 
Forside
 

Forfatterfoto af Andrew Wilson

 
 
Talent for mord
Andrew Wilson
Oversat af: Karen Jensen
1. udgave 2017
Softcover m. klapper
ISBN: 9788712053576
Ca. 360 sider
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Kig i bogen

Forfatter

Andrew Wilson

Andrew Wilson

Andrew Wilson, f. 1967, er journalist og forfatter til adskillige prisvindende biografier. Læs mere