Om tyranni

Om tyranni

20 ting vi kan lære af det 20. århundrede

Pris: 129,95 kr.
Køb
Læs mere

Den politiske orden i USA står i 2017 over for trusler, der minder om den totalitarisme, som i forskellige aftapninger prægede Europa i sidste århundrede. Der er grund til at være dybt bekymret over situationen, advarer Timothy Snyder, der er historieprofessor med speciale i Det Tredje Rige og Holocaust: ”Nutidens amerikanere er ikke klogere end europæerne, hvis demokratier gav efter for fascisme, nazisme eller kommunisme i det 20. århundrede. En af USA’s fordele er, at det måske kan lære af andres erfaringer. Netop nu vil være et godt tidspunkt at gøre det på.”

I denne bog præsenterer Timothy Snyder 20 ting, vi kan lære af det 20. århundrede. Bogen tager afsæt i den liste, som han skrev umiddelbart efter præsidentvalget i USA, og som hastigt blev udbredt på de sociale medier. Dette er en vigtig bog ikke bare for amerikanere, men for os alle sammen, nu hvor populistiske og autoritære strømninger ses i både USA og i Europa.

Anmeldelser og omtale

”Bogen er lille i sit format, omvendt er den stor og tankevækkende i sit indhold.” – Helsingør Dagblad

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse


Forside

Forfatterfoto af Timothy Snyder
Foto: Ine Gundersveen 


 
 
Om tyranni - 20 ting vi kan lære af det 20. århundrede
Timothy Snyder
Oversat af: Uffe Gardel
1. udgave 2017
Softcover m. klapper
ISBN: 9788712055624
128 sider
Pris: 129,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Kig i bogen

Forfatter

Timothy Snyder

Timothy Snyder

Timothy Snyder (f. 1969) er historieprofessor ved Yaleuniversitetet i USA med Østeuropa, Centraleuropa og holocaust som forskningsfelter. Læs mere

Lignende bog